Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Логотип та брендбук Вишнівської ОТГ

Дата: 24.05.2019 11:36
Кількість переглядів: 2308

Фото без опису

 

          21 травня 2019 року відбулася сорок сьома чергова сесія Вишнівської сільської ради, під час якої затвердили логотип та брендбук громади.

          Головний спеціаліст гуманітарного відділу Антон Марцинішин розповів присутнім, що таке логотип та брендбук, навіщо вони громаді і як їх правильно  використовувати для промоції ОТГ.

         Розробкою логотипу та брендбуку, відповідно до наших побажань, займалася команда дизайнерів  ФОП Бугайчука Антона Павловича. Дякуємо Антону Бугайчуку за проведену роботу та творчий підхід.

          Логотип Вишнівської ОТГ складається з графічного знака, текстової частини та виконаний у двох версіях – вертикальній (основна) та горизонтальній. А також у трьох колірних варіаціях – з використанням основних брендових кольорів, чорній та білій. Графічний знак поєднує в собі та відображає основні особливості громади – асоціативну складову адміністративного центру громади (с.Вишнів – вишневий цвіт, вишня) та об’єднання семи сільських рад.

          Логотип легко модифікується відносно потрібних кольорів та потреб використання. Основні версії гарно виглядають на будь-якому фоні. У логотипі використаний брендовий шрифт Myriad Pro у двох нарисах. В ході роботи над створенням візуальної складової бренду громади розроблені макети: візитки, папки для документів, значок депутата ОТГ.

          Щодо брендбуку (інструкція з використання логотипу), у ньому описані брендові листівки, блокноти, візитки, ручки, значки, футболки тощо.

       Дякуємо раднику з питань комунікацій Волинського центру розвитку місцевого самоврядування Олені Кузьмич за проведений семінар на тему «Брендинг як засіб стратегічних комунікацій», під час якого представники Вишнівської ОТГ й дізналися про важливість айдентики для громади, та правила її використання.

Інструкція з використання логотипу

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь