Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Прийом документів на навчання за контрактом

Дата: 16.07.2021 12:21
Кількість переглядів: 529

Фото без описуЗ метою підвищення освітньо-кваліфікаційного рівня, Інститут підготовки кадрів Державної служби зайнятості України оголошує у 2021 році прийом на навчання за освітнім ступенем бакалавр та магістр (денна і заочна форми навчання) за контрактом за спеціальностями 281 «Публічне управління та адміністрування»; 073 «Менеджмент», 051 «Економіка», 053 «Психологія».

Приймаються особи, які здобули освітній ступінь бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста) за всіма спеціальностями.

Також є можливість пройти навчання за державним замовленням Національного агентства України з питань державної служби за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

До відома осіб, які закінчили аспірантуру та докторантуру по спеціальності «Державне управління» - в Інституті працює спеціалізована вчена рада по захисту кандидатських та докторських дисертацій.

Детальнішу інформацію про навчання можна отримати на сайті Інституту: https://ipk.edu.ua/vstupnykam/. Адреса ІПК ДСЗУ: 03038, м. Київ, вул. Нововокзальна, 17.

Вартість навчання можна дізнатись за посиланням: http://new.ipk.edu.ua/wp-content/uploads/2021/07/Вартість-навчання-студентів-прийом-2021 .pdf.

Студентам денної та заочної форми навчання (на період сесії) надається гуртожиток, який знаходиться поруч з навчальним корпусом Інституту.

Інститут знаходиться в центрі м. Києва. Проїзд від станції метро «Олімпійська» - тр. №40, 40-к до зупинки вул. Миколи Грінченка.

Телефон для довідок: (095) 571-06-30, (063)043-49-78 - Шкурат Іван Вікторович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь