Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбулось засідання Координаційної ради та зустріч з експертом ЗУРЦ

18 жовтня 2018 року  відбулось засідання Координаційної ради, на якому були присутні і громадські активісти – Козел Віктор Миколайович, Положевець Олександр Володимирович, Коцура Микола Степанович. Заступник голови координаційної ради Дмитро Федчишин повідомив, що координаційна рада скликана для вирішення технічних питань, оголосив та представив склад координаційної ради. Оскільки громадські активісти запропонували внести зміни до складу ради, і засідання перенести на інший день для вирішення питань, які стояли на порядку денному, координаційною радою було прийнято наступні рішення:

  1. Рекомендувати сільському голові внести зміни до складу координаційної ради при наданні пропозицій громадськими активістами.
  2. Громадським активістам подати свої кандидатури до складу координаційної ради з контактними даними та враховуючи пропозицію Лук’янчука В.М. до 24 жовтня 2018 року.
  3. Затвердити дату засідання координаційної ради – 24 жовтня 2018 року об 11 год. в каб. бібліотеки с. Вишнів (приміщення Вишнівського ДНЗ).

З протоколом можна ознайомитись на сайті громади в розділі бюджет участі.

Після засідання ради була зустріч з представником Західноукраїнського ресурсного центру Левко Довгань. Дмитро Федчишин зазначив, що є потреба у розгляді важливих питань, а саме: розподіл бюджету та голосування.  Експерт ЗУРЦ  розповів про основні аспекти введення громадського бюджету на території Вишнівської об’єднаної територіальної громади, на що варто звернути особливу увагу координаційній раді, який порядок голосування та робота з бюджетом у 2019 році. Практика запровадження бюджету в кожній громаді є різною, тому необхідно і враховувати свої можливості та реалії.

Вишнівська сільська рада дякує громадськості за ініціативність, експерту Західноукраїнського ресурсного центру за підтримку та наставництво.

 

 

 

 

 

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь