Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Огляд драматичних колективів

Дата: 19.03.2018 09:14
Кількість переглядів: 970

Фото без опису

15 березня Олеський сільський будинок культури розпочав огляд  драматичних колективів, організований Комунальним закладом «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської ради. Завідувач сільським будинком культури, Надія Марчук представила глядачам постановку Ірини Ясінської «Секрети сімейного щастя», в якій і сама зіграла головну роль.

Заохочувати людей до драматичного мистецтва є одним із завдань закладів культури. Огляд проводиться з метою відродження кращих традицій українського театрального мистецтва, широкого залучення глядача до чарівного світу театру, популяризації класичної та сучасної драматургії, виявлення і підтримки талановитої молоді, сприяння їх творчим здібностям, виховувати у них любов до прекрасного і цінувати його, пробуджувати бажання творити змістовне дозвілля.

16 березня у сільському будинку культури с. Мосир відбулась театральна поставновка Степана  Васильченка «На перші гулі»  (картина на одну дію). Над виставою працювали завідувачі двох клубів  с. Мосир – Олександр Кучерина, та с.Ладинь – Валентина Руденчук. Окрім акторської майстерності, вони продемонстрували глядачеві і свої вокальні здібності, вжилися в свої ролі так, що не повірити їм було неможливо.     

Представлені програми були різноманітними, відзначалися якісною підготовкою, вдалим підбором матеріалу, майстерністю акторів-аматорів.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь