Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Знову перемога, кубок, медалі

Дата: 19.03.2018 12:50
Кількість переглядів: 854

Фото без опису

18 березня 2018 року обласний Центр туризму, спорту та екскурсій на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 м.Ківерці організували для школярів змагання зв'язок у програмі відкритого Кубку Волинської області серед юнаків з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на дистанції ІІ класу.

Команда учнів Штунської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у складі Муравця Олександра, Короля Павла, Ляшука Юрія, Булавчук Тетяни, Сахалюк Аліни та Муравець Софії захищали честь Вишнівської ОТГ.  

Усього в  змаганнях брали участь 13 команд. Вихованці нашої школи впоралися із завданнями і не залишилися без нагород. Завдяки спритності, згуртованості та наполегливості вони здобули почесне ІІ місце, отримали кубок, грамоти, медалі. 

Діти із задоволенням беруть участь у подібних заходах. Високий рівень підготовки, знання та вміння отримують вони від свого наставника, вчителя фізичного виховання Оліщука Юрія Миколайовича.

Тож вітаємо із перемогою та бажаємо подальших звершень у майбутніх змаганнях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь