Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

З ДНЕМ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2017 13:45
Кількість переглядів: 1035

               Фото без опису

 

Щороку 7 грудня українське суспільсьство відзначає День місцевого самоврядування. Сьогодні місцеве самоврядування стало основою народовладдя.
               Наша молода Вишнівська об'єднана громада була створена першою в районі у квітні 2017 року. Громада висловила мені довіру бути її очільником.
                Мені, як сільському голові, приходиться завжди бути в русі, адже для вирішення тих наболілих проблем, які нагромаджувались роками потрібне бажання, час і фінансові ресурси. Бажання в мене надзвичайно велике, ідей і задумів щодо поліпшення соціально-економічного життя сільських громад дуже багато. Над наповненням дохідної частини бюджету громади злагоджено працюємо разом з командою професіоналів щодня, щогодини, щохвилини. Як результат вже в нинішньому році на розвиток громади використано майже 11 мільйонів гривень. Нам вдалося провести капітадьний ремонт котельні із заміною котлів Вишнівського НВК., замінити вікна на енергозберігаючі в окремих навчальних закладах, зміцнити матеріально-технічну базу майже в усіх школах і дошкільних закладах громади. До нового року буде завершено перекриття даху дошкільного навчального закладу Вишнівського НВК, Радехівського будинку культури та клубу села Коцюри. Та найбільшою проблемою, вважаю, є дороги які просто просяться капітальних ремонтів. На даний час ми завершили капітальний ремонт дороги у селі Вишнів, провели експлуатаційне утримамання доріг в селах Олеськ та Ладинь, в даний час проводиться ремонт дороги в селі Римачі. Виготовляємо проектно-кошторисну документацію на ремонт ряду інших доріг. Поступово проводиться освітлення сільських вулиць на всій території громади.
              У нас ще є багато ідей, які плануємо реалізувати найближчим часом, одними з яких є покращення якості освіти шляхом впровадження інноваційних технологій організації освітнього процесу. Для покращення медичного обслуговування плануємо будівництво амбулаторії загальної практики-сімейної медицини. З метою створення сприятливих умов для розвитку художньої самодіяльності, виявлення обдарованої молоді, організації дозвілля населення хочемо створити центр культури дозвілля та естетичного виховання. Для вирішення питання покращення екологічної ситуації в громаді, утилізації сміття, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, а також отримання прибутку за рахунок реалізації вторинної сировини працюємо над облаштуванням пункту збору та попередньої обробки сміття. До речі цей перелік не є вичерпним. 
               І, мабуть, далеко не кожен орган місцевого самоврядування може похвалитись тим, що безкоштовним харчуванням забезпечено всіх без винятку учнів початкових класів.
               Все, що зроблено за цей короткий проміжок часу, є результатом не лише моєї роботи, а кожного депутата, постійних комісій, діяльності депутатів сільської ради, виконавчого апарату ради громади; співпраці з обласною державною адміністрацією, районною державною адміністрацією, та громадським активом.
                Отож велике спасибі працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам за це, що взяли на себе усю міру відповідальності за життя громади! І сьогодні, в час важливих реформ, бажаю Вам натхнення до нових звершень. Нехай здійснюється все прогресивне, реалізовуються плани та задуми, які приведуть нашу громаду до процвітання! Щастя вам і здоров’я, добра і сімейного благополуччя, радості від світлої долі ваших дітей і онуків, здійснення задумів і планів задля загального гаразду!

Сільський голова Вишнівської сільської ради ОТГ В.С.Сущик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь