Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Нарада з директорами та кухарями таборів з денним перебуванням

Дата: 23.05.2018 22:20
Кількість переглядів: 1151

22 травня була проведена нарада з директорами та кухарями таборів з денним перебуванням дітей на базі закладів загальної середньої освіти Вишнівської сільської ради. 

Про дотримання нормативно-правових документів щодо організації літнього відпочинку дітей та підлітків в таборах з денним перебуванням та про методичні рекомендації щодо організації та планування виховної роботи доповів головний спеціаліст гуманітарного відділу Антон Марцинішин, відповідальний за організацію і проведення відпочинку дітей та підлітків;

Завідувач відділенням Любомльського міжрайонного ДУ «Волинський обласний лабораторний центр» Ольга Богачевська розповіла про дотримання санітарно-гігієнічних вимог в організації харчування дітей.

А про дотримання вимог безпеки в аварійних ситуаціях доповів провідний фахівець Любомльського РВУДСНС України у Волинській області старший лейтинант служби цивільного захисту Богдан Денисюк.

Також важливим питанням в організації пришкільних таборів є  раціональне використання коштів державного бюджету та дотримання норм в організації харчування. Про це присутніх проінформували начальник Любомльського районного управління Держпродспоживслужби Микола Вавриш та фельдшер санітарний Олена Муравец.

Підвів підсумки наради заступник сільського голови-начальник гуманітарного відділу Василь Стрільчук. Він зазначив, що персональна відповідальність за збереження здоров’я і життя вихованців під час літнього відпочинку покладається на директорів таборів з денним перебуванням.

Загалом, влітку з 01 по 15 червня 2018 року планується організувати роботу 4-х таборів з денним перебуванням – 93 дітей. Першочерговим відпочинком в таборах будуть охоплені діти соціально-вразливих категорій: діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти з інвалідністю, діти потерпілі внаслідок аварії на ЧАЕС, діти із сімей загиблих військовослужбовців, діти, батьки яких є учасниками АТО, діти вимушених переселенців, талановиті та обдаровані діти.

 

Головний спеціаліст гуманітарного відділу

Антон Марцинішин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь