Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Діти пільгових категорій Вишнівської ОТГ відпочиватимуть у "Оздоровчому таборі "Світязь"

Дата: 01.06.2018 12:26
Кількість переглядів: 1168

Фото без опису

Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей 15 учнів закладів загальної середньої освіти Вишнівської сільської ради відправились на відпочинок у Позаміський заклад  оздоровлення та відпочинку «Оздоровчий табір «Світязь».

Путівки закуплено за кошти на умовах співфінансування (50 на 50) обласного та місцевого бюджету Вишнівської сільської ради.

Розпорядженням сільського голови була створена та затверджена комісія по розподілу путівок для дітей пільгових категорій, яка керувалась положенням про порядок підбору та направлення дітей до закладів оздоровлення та відпочинку.

За поданням директорів шкіл на розгляд комісії було представлено документи на 30 дітей. Ретельно вивчивши пакети документів про підтвердження пільгової  категорії, комісія намагалась охопити кожну з них.

Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Оздоровчий табір «Світязь» розташований на території Шацького національного парку в селі Пульмо Шацького району, на мальовничій території екологічно чистих озер та лісів, створений з метою зміцнення здоров’я, організації активного відпочинку, задоволення інтересів та духовних потреб дітей та підлітків, їх комплексного оздоровлення через використання традиційних форм табірної роботи, формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя, розуміння його переваг.

Тож ми надіємось, що наші діти гарно відпочинуть і через 14 днів приїдуть додому з незабутніми враженнями, позитивними емоціями та новими знайомствами.

Головний спеціаліст гуманітарного відділу

Антон Марцинішин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь