Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Вивчаємо потреби громади

Дата: 21.09.2018 12:39
Кількість переглядів: 1932

Фото без описуРозпочався процес підготовки бюджету  на 2019 р. З метою вивчення потреб жителів Римачівського старостинського округу відбулась зустріч  комісії  на чолі  з сільським головою Віктором Сущиком  із місцевими представниками. Керівники  установ та  депутати мали змогу особисто поспілкуватись із комісією про нагальні проблеми, поділитись своїми пропозиціями та зауваженнями. 

Фото без опису

З метою вивчення та вирішення проблем соціально-економічного розвитку територіальної громади голова  Сущик Віктор Степанович спільно із представниками Римачівського старостинського округу оглянули об’єкти соціальної інфраструктури сіл Римачі та Бережці.

Фото без опису

Місцеві активісти  порушували різноманітні питання життя та розвитку Римачівського старостинства. Посадовцями було сформовано  перелік пріоритетних  завдань, які потрібно вирішити в наступному 2019 р..

Фото без опису

Практика проведення виїзних прийомів громадян, саме з виїздом в населені пункти, дозволяє вивчати потреби громадян на місцях, зазначив Віктор Степанович, – також сприяє зміцненню довірливих стосунків з громадянами і, звичайно, сприяє вирішенню складних ситуацій та попередженню їх виникнення в майбутньому.

Фото без опису

Маємо надію, що такі зустрічі і в інших територіях дадуть можливість залучення жителів громади до формування стратегії розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь