Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

У Вишнівській ОТГ відзначили День захисника України та День українського козацтва

Дата: 19.10.2018 08:45
Кількість переглядів: 811

В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.

14 жовтня – важлива дата, вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України. Головною ідеєю свята є виявлення поваги та шани захисникам нашої держави, її суверенітету й територіальної цілісності, популяризація історії українських військових звитяг. Гідне вшанування борців за незалежність України є обов'язком кожного, тому святкові урочистості відбулись і у Вишнівській ОТГ.

 

с. Радехів

14 жовтня у Радехівському СБК пройшов святковий концерт до Дня Захисника України та Дня Українського Козацтва "Козацькая слава не вмре, не загине". Це свято засноване в нелегкі часи для вшанування мужності і героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

На святковий захід запросили військовослужбовців та членів родин учасників антитерористичної операції на сході країни, які зареєстровані та проживають в селах Висоцьк, Вишнів, Радехів, Коцюри, Чмикос, Вижгів.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся голова Вишнівської сільської ради Віктор Степанович Сущик.

Присутні пом’янули хвилиною мовчання українських воїнів, які поклали свої життя в ім’я незалежної та суверенної України, виконуючи священний обов’язок із захисту Батьківщини в зоні проведення АТО.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

с. Бережці

День захисника України – це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

14 жовтня в День захисника України та величного храмового свята Покрови Пресвятої Богородиці у клубі с. Бережці відбувся захід з нагоди славних свят, який розпочався конкурсом малюка на асфальті «Захисники України». Наступною частиною заходу була зустріч з місцевими учасниками АТО. Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам’ять померлого воїна – Сухецького Олександра.

З вітальними словами вдячності та шани до військовослужбовців та членів їхніх сімей звернувся заступник сільського голови Стрільчук Василь Іванович. Він подякував учасникам АТО за мужність та героїзм, вірну службу на благо своєї землі та українського народу. Усім військовослужбовцям від голови Вишнівської сільської ради Віктора Степановича Сущика вручив матеріальні допомоги і подякував за відданість своїй Батьківщині.

Після концертної частини усі присутні мали змогу переглянути фільм «Кіборги», а також відвідати святкову дискотеку.

Фото без опису

С. Олеськ

14 жовтня в Олеському СБК відбулося свято до Дня захисника Вітчизни. Запрошеним військовослужбовцям запасу, ветеранам війни, воїнам афганцям, учасникам АТО і матері загиблого на Сході України Юрія Гіля виконуючий обовязки сільського старости Андрій Петрович Ягодинець вручив матеріальну допомогу від Вишнівської  громади. Для присутніх працівники культури підготували святковий концерт.

Фото без описуФото без описуФото без опису

с.Ладинь

12     жовтня  в  Ладинському  старостинському  окрузі  відбувся  концерт, присвячений Дню  захисника  України   та  Дню  українського  козацтва  на  тему:  «Благословенна  та  держава, що  має  відданих  синів»

Виконуючий  обов’язки  старости Вітрук Ю.І. привітав  учасників бойових  дій  зі  святом і  вручив  матеріальну  допомогу  від Вишнівської  сільської  ради, а учасники  художньої  самодіяльності  привітали  пісенним    дарунком.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь