Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

У Вишнівській ОТГ вшанували громадянський подвиг учасників Революції Гідності

Дата: 23.11.2018 11:32
Кількість переглядів: 709

        Минає п'ять років з часу трагічних подій, внаслідок яких загинуло та померло від тяжких ран більше ста учасників Революції Гідності, кращих синів і дочок України – Героїв Небесної Сотні. Тисячі українців різних професій і соціального статусу з усіх областей України їхали до столиці відстоювати демократичні цінності та європейський вибір. Це були справжні патріоти, які на вівтар свободи поклали своє здоров’я і життя. Ті доленосні події назавжди закарбувалися у наших серцях нестерпним болем.

         На знак вшанування відваги, сили духу громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, відстоюючи права і свободи людини, у закладах культури Вишнівської територіальної громади відбулась низка заходів. Зокрема, впродовж 18 - 21 листопада у бібліотечних  закладах проводились фотовиставки, уроки пам’яті, тематичні вечори, огляди літератури. Вшановуючи пам’ять загиблих патріотів України, керівники клубних установ за підтримки шкіл організували урочисті лінійки, години спілкування, вечори пам’яті, патріотично- інформаційні години.

    Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром людяності та гідності. Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про Героїв Небесної сотні та Героїв антитерористичної операції, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну – власне життя.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь