Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Святий Миколай привітав юних футболістів

Дата: 20.12.2018 16:54
Кількість переглядів: 1053

Фото без опису

19 грудня у спортивному залі Волинської митниці проводився щорічний  турнір з футзалу серед школярів 2004 – 2005 років народження до Дня Святого Миколая. Турнір проводився з метою активізації дитячо-юнацького футболу, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, підвищення спортивної майстерності гравців, популяризації здорового способу життя.

Організація турніру здійснювалась  Вишнівською сільською радою та Римачівським НВК. Участь в турнірі  взяли 6 команд:  Римачівського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. –дошкільний заклад», Вишнівського НВК«ЗОШ І – ІІІ ст. –дошкільний заклад», Гущанського ліцею, Олеської ЗОШ І – ІІІ ст., Рівненського ліцею, Згоранської ЗОШ І – ІІІ ст..

Команди були розділені  на 2 групи:

 1 група - команда Вишнівського НВК, команда Гущанського ліцею, команда Рівненського ліцею. В цій групі перемогу здобула команда Вишнівськог НВК.

 2 група - команда Римачівського НВК,  команда Олеської ЗОШ, команда Згоранської ЗОШ. В цій групі сильнішими виявились футболісти Римачівського НВК.

В грі за 3 місце команда Гущанського ліцею переграла команду Олеського НВК з рахунком 2:0. У фіналі зустрілись переможці в двох групах: команда Римачівського НВК та команда Вишнівського НВК. В серії пенальті кращою виявилась команда Римачівського НВК з рахунком 2:1.

Переможців турніру було нагороджено грамотами та призами, а решта учасників отримали від організаторів солодкі подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь