Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

"ДО НАС ІДЕ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ"

Дата: 21.12.2018 16:28
Кількість переглядів: 860

          Фото без описуФото без опису21 грудня  Вишнівська сільська рада організувала та провела  святкове дійство  приурочене до Дня Святого Миколая.  Надовго збережуть у своїй пам’яті незабутні враження від зустрічі зі Святим Миколаєм запрошені гості, серед яких були діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, батько яких загинув в антитерористичній операції, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти з інвалідністю, діти-переселенці.

       До привітань Святого Миколая приєднався  Вишнівський сільський голова Сущик Віктор Степанович, який побажав усім міцного здоров’я, достатку, родинного тепла та затишку, мирного неба та здійснення дитячих мрій.

       Завершальною частиною святкового дійства було вручення дітям солодких гостинців, спонсорами яких були Вишнівська сільська рада та Служба у справах дітей Любомльської РДА.

        Ще раз від душі вітаємо зі святами, бажаємо  світлого щастя і доброї дороги до успіху, здійснення заповітних бажань і щирих сподівань, забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно. Будьте щасливі, зі святом!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь