Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Туристичне дозвілля школярів

Дата: 18.01.2019 11:04
Кількість переглядів: 826

 

У час новорічних та різдвяних свят Штунська ЗОШ I-III ступенів стала центром організації туристичного дозвілля школярів. Ось уже вдруге тут відбувся Відкритий чемпіонат з пішохідного туризму серед юнаків «Срібний карабін» на Кубок голови Вишнівської сільської ради. Загальне керівництво підготовкою змагань здійснювали Вишнівська сільська рада та головна суддівська колегія.

Метою данного заходу було виховання патріотів України, популяризація спортивного туризму серед школярів як активного способу відпочинку, фізичного вдосконалення, а також залучення їх до регулярних занять спортом. Набуті навики учні зможуть використати в екстрених ситуаціях. До змагань були залучені школярі 5-9 класів Вишнівської, Любомльської та Рівненської ОТГ.

Гарного свята, чесної боротьби та перемоги найспритнішим побажали голова Вишнівської сільської ради Віктор Сущик, та в.о. старости Штунського старостинства Олександр Зінчук.

Впродовж дійства у залі панувала атмосфера спортивного азарту та драйву. Учасники змагань майстерно виконували усі поставлені завдання: вертикальний маятник, навісна переправа, паралельні мотузки, підйом спортивним способом, траверс, спуск спортивним способом, в'язання туристичних вузлів тощо. За тим, що би все відбувалось без порушень, стежила справедлива суддівська колегія.

Перемогу у змаганнях та головний приз - Кубок голови Вишнівської сільської ради здобула команда Штунської ЗОШ I-III ступенів. Переможцю також був вручений цінний подарунок. Друге місце посіла команда Любомльського ЗЗСО I-III ступенів №2 Любомльської ОТГ. Третє місце отримала команда Полапівського ліцею Рівненської ОТГ. Усім переможцям були вручені грамоти, медалі та цінні подарунки за активну участь.

І пам'ятаймо! Що розвиток спорту, туризму, активної української молоді – одне з найголовніших завдань органів місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь