Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбулося чергове засідання колегії гуманітарного відділу Вишнівської сільської ради

Дата: 31.01.2019 09:44
Кількість переглядів: 819

          30 січня 2019 року відбулося чергове засідання колегії гуманітарного відділу Вишнівської сільської ради. Під час колегії були обговорені, проаналізовані та прийняті до уваги питання, котрі стосувалися як підсумків минулого року, так і перспектив планування прийдешнього 2019 року. Розпочалося засідання вітальним словом заступника голови – начальника гуманітарного відділу Василя Стрільчука, який озвучив порядок денний та регламент колегії. До засідання колегії долучився й сільський голова Віктор Сущик, який визначив основні напрямки діяльності сільської ради на 2019 рік.

          Головний бухгалтер централізованої бухгалтерії Вишнівської сільської ради Н.М. Узіюк проаналізувала та підвела підсумки щодо використання коштів школами у минулому 2018 році. Завідувач КУ «Методичний центр» О.В. Романюк проаналізувала участь педагогів Вишнівської ОТГ у Всеукраїнському конкурсі «Вчитель року – 2019», а також підвела підсумки за даними зведених протоколів щодо участі школярів у районному етапі Всеукраїнських предметних олімпіад. Про підготовку дітей дошкільного віку до навчання у 1 класі та основні методичні прийоми виховання дитини у дошкільних закладах доповідала голова Міжшкільного інтегрованого методичного об’єднання педагогів, які працюють із дітьми дошкільного віку, К.І. Панасюк. Фахівець з соціальної роботи Н.І. Ряпич зосередила свою увагу на питанні про реалізацію у Вишнівській сільській раді (ОТГ) регіонального стратегічного плану дій з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей.

          Насамкінець, головний спеціаліст гуманітарного відділу А.Б. Марцинішин ознайомив усіх присутніх з планом роботи гуманітарного відділу на 2019 рік, а також основними питаннями, котрі будуть обговорені на подальших нарадах, колегіях та семінарах.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь