Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Народний депутат України Ігор Гузь завітав до Вишнівської ОТГ

Дата: 12.02.2019 16:42
Кількість переглядів: 929

        

          Сьогодні, 12 лютого, до Вишнівської ОТГ завітав Народний депутат України, представник 19 виборчого округу -  Ігор Гузь. Народний обранець разом зі своєю командою: Андрієм Бокочем та Ігорем Торбою, зібрали у сільському будинку культури представників місцевого самоврядування, жителів ОТГ, щоб проаналізувати та підбити підсумки проведеної роботи народного депутата. Зокрема, було прозвітовано та проаналізовано питання щодо реконструкцій та поточних ремонтів шкіл, садочків, будинків культури, закупівлі дитячих майданчиків, комп’ютерної техніки тощо, які були б неможливі без багаторазової підтримки команди Ігоря Гузя та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

         Народний депутат також озвучив план роботи на наступні роки, зокрема, звернув увагу на необхідність проведення ремонтних робіт на дорогах міжнародного та місцевого значення (траса Ковель-Ягодин, дорога Любомль-Володимир-Волинськ, дорога Володимир-Волинськ - Устилуг), проведення освітлення тощо.

         Представники місцевого самоврядування  мали змогу поспілкуватися з народним обранцем та поставити низку питань, які найперше необхідно вирішити, наприклад, реконструкції будівлі клубу в селі Штунь, реконструкції будівлі Римачівського НВК, проведення поточних та капітальних ремонтів та ін.

         Варто зазначити, що за період своєї депутатської діяльності Ігор Гузь разом зі своєю командою побував в усіх населених пунктах свого виборчого округу. Народний депутат  зустрічається зі своїми виборцями у найвіддаленіших куточках Волині особисто, щоб розповісти про свою роботу та почути проблеми усіх жителів. Також наголосив, що й цього року відвідає усі населені пункти 19 виборчого округу.

         Ігор Гузь закликав не ігнорувати цьогорічні вибори президента, а взяти активну участь в обранні глави держави, оскільки саме від нашого голосу залежить майбутнє України. Акцентував увагу на співпраці депутатів та громадськості задля сталого розвитку не тільки громади, але й усієї держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь