Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Любомльською філією Волинського ОЦЗ в приміщенні сільського будинку культури с. Вишнів проведено презентацію проекту «Успішна громада»

Дата: 25.02.2019 10:51
Кількість переглядів: 757

Фото без описуЛюбомльська районна філія Волинського обласного центру зайнятості 21 лютого 2019 року презентувала проект «Успішна громада» для Вишнівської об’єднаної територіальної громади.

У заході взяли участь заступник голови Любомльської районної державної адміністрації Олександр Герасимчук, голова Вишнівської ОТГ Віктор Сущик, представник компанії «Укрмілкінвест» Наталія Немеришина, а також  представники підприємств , установ організацій, роботодавці, власники фермерських та особистих селянських господарств.

Служба зайнятості ніколи не стояла осторонь процесів та реформ, які відбуваються в нашому суспільстві, зокрема у Вишнівській громаді. Служба зайнятості на сьогодні має реальні можливості, дієві інструменти, а саме головне – фінансування, щоб сприяти успішному розвитку громади, – переконаний Юрій Ліпич. Позитивний досвід співпраці служби зайнятості із Вишнівською ОТГ вже є. Протягом минулого року, за допомогою служби зайнятості, 59 громадян, котрі перебувають на обліку в Любомльській районній філії , отримали дохід від громадських робіт. Результати неформального навчання за професією «кухар» підтвердили Юлія Стоянович та Оксана Загола, які тепер працюють у навчальних закладах Вишнівської ОТГ.

Підчас заходу, в рамках реалізації агропроекту Волинського обласного центру зайнятості «Територія майстерності», представник компанії «Укрмілкінвест»  Наталія Немеришина  детально розповіла  про можливість участі у проекті створення сімейних молочних ферм шляхом фінансового сприяння на будівництво ферми, придбання обладнання, поголів’я ВРХ, забезпечення консультативного супроводу. Багато запитань з цього приводу виникло у присутніх Валентина Микитюка, Олега Любежаніна та ін. Пані Наталія запросила зацікавлених взяти участь наступного дня в екскурсії на сімейну молочну ферму, що вже функціонує.

У виступі Олександра Герасимчука йшлося, що підтримка  підприємницьких ініціатив та створення нових робочих місць в сільськогосподарській галузі сприятиме успішному розвитку громади, підвищенні добробуту її мешканців.

На важливості реалізації таких проектів та його користі для об’єднаної територіальної громад наголосив і голова Вишнівської ОТГ. Віктор Сущик підсумував, що ми маємо чималий досвід у розбудові громади, але є ще багато завдань, які у багатьох випадках вирішуються завдяки налагодженій конструктивній співпраці між органами виконавчої влади, службою зайнятості, місцевого самоврядування та представниками бізнесу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь