Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Думи мої, думи мої...

Дата: 28.02.2019 09:30
Кількість переглядів: 828

         

          З нагоди 205 річниці від дня народження Т.Г.Шевченка, з метою виховання любові до творчості, опанування багатством української мови та літератури, популяризації творчої спадщини великого Кобзаря, виявлення, підтримки обдарованих дітей, патріотичного виховання учнівської молоді, пожвавлення роботи літературних студій, гуртків у Вишнівській ОТГ був проведений територіальний конкурс юних читців поезії Т.Г.Шевченка. Основними завданнями конкурсу було формування громадянської свідомості молоді засобами мистецтва, виявлення найбільш талановитих виконавців у літературному жанрі, сприяння подальшому творчому розвитку учнів, та підвищення виконавської майстерності читців.

          В конкурсі мали змогу взяти участь учні та вихованці гуртків у межах одного навчального закладу обєднаної територіальної громади. Конкурс проводився у двох вікових категоріях: середня – 11-14 років та старша – 15-18 років. До оргкомітету було подано 12 заявок на участь у конкурсі. Професійне журі оцінювало конкурсантів за такими критеріями: дикція, вміння самовиражатись в ролі, трактовка твору, розкриття образу персонажу, костюм або елемент костюма.

          Отже, у середній віковій категорії третє місце посіла Вовкунович Анастасія, вихованка Вишнівського НВК; друге місце очолив Влащук Андрій, представник Машівського НВК; перше місце здобув Бісюк Роман, учень Римачівського НВК.

          У старшій віковій категорії третє місце зайняла Шигидін Ангеліна, учениця Штунської ЗОШ; друге місце – вихованці Олеської ЗОШ – Павлічук Ольга, Любежаніна Софія, Любежаніна Ірина та Дзей Марина; перше місце дісталося учениці Вишнівського НВК – Сахарук Юлії. Усім переможцям конкурсу були вручені грамоти та цінні подарунки.

          Рішенням конкурсної комісії було також нагородити Сиротюка Павла – представника Радехівської ЗОШ за оригінальний підхід до сценічного образу.

          Слід зауважити, що усі учасники показали високий рівень майстерності у декламуванні творів великого генія, зуміли поєднати у своєму виступі талант, грацію, уміння правильно передати настрій та донести основну мету твору.

         Висловлюємо подяку усім, хто долучився до проведення даного дійства: учасникам та їх керівникам, професійному журі, глядачам та групам підтримки. Вшановування пам’яті українських письменників – традиція, яку ми, українці, повинні підтримувати та популяризувати. Ми, нащадки, будемо завжди берегти у своєму серці той вогник любові до Вітчизни, який запалив поет своїми безсмертними творами. Дякуємо, Кобзареві, за його творчість та неоціненний вклад у духовну скарбницю людства.

Фото без описуФото без опису??????Фото без описуФото без опису?????Фото без описуКороль Анастасія (Бережецький НВК)

Фото без описуКалішевич Ніка (Висоцька ЗОШ)

Фото без описуДоротюк Олександра (Висоцька ЗОШ)

Фото без описуФото без описуСиротюк Павло (Радехівська ЗОШ)

Фото без описуГай Дарина (Вишнівський НВК)

Фото без описуВовкунович Анастасія (Вишнівський НВК)

Фото без описуСахарук Юлія (Вишнівській НВК)

Фото без описуВлащук Андрій (Машівський НВК)

Фото без описуПавлічук Ольга, Любежаніна Софія, Любежаніна Ірина, Дзей Марина (Олеська ЗОШ)

Фото без описуБісюк Роман (Римачівський НВК)

Фото без описуЗінчук Олександра (Штунська ЗОШ)

Фото без описуШигидін Ангеліна (Штунська ЗОШ)

Фото без описуФото без опису??????Фото без описуФото без описуФото без опису??????Фото без опису??????Фото без опису??????Фото без опису??????Фото без опису??????Фото без опису??????Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь