Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

U-LEAD з Європою

Дата: 06.03.2019 14:51
Кількість переглядів: 864

Фото без опису

 

 

          5 лютого 2019 року Вишнівська ОТГ взяла участь у конференції U-LEAD з представниками Уряду України та міжнародними партнерами, з нагоди фактичного початку реалізації Фази впровадження по покращенню якості надання  адміністративних послуг для населення.

          Також, під час наймасштабнішої події в сфері надання адмінпослуг в Україні, відбулась  урочиста церемонія підписання Меморандумів про співробітництво між виконавцями та громадами, презентація перших результатів Фази впровадження та планів по створенню в Україні до 600 належних, високоефективних Центрів надання адміністративних послуг в об’єднаних громадах та малих містах України. Між Вишнівською сільською радою та проектом  «U-LEAD з Європою» , що фінансується Європейським Союзом та реалізується компанією NIRAS  Sweden AB, на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida),   заключено угоду про партнерство.

          В рамках першого раунду Вишнівська ОТГ отримала Технічне завдання  для створення належного  ЦНАП за підтримки Програми  «U-LEAD з Європою».  Згідно ТЗ,  буде створено новий ЦНАП, в 2-х населених пунктах буде відкрито віддалене робоче місце.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь