Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

"Тато, мама і я - спортивна сім'я"

Дата: 22.03.2019 08:34
Кількість переглядів: 1158

 

          Весело та гамірно було 20 березня 2019 року у Радехівській ЗОШ І-ІІ ступенів. Причиною цьому стало проведення спортивного фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Подібний захід вже другий рік поспіль проводиться на території Вишнівської ОТГ з метою залучення молоді до спорту, пропагування здорового способу життя не лише серед дітей, а й дорослих, зміцнення стосунків між батьками та дітьми, організації активного сімейного дозвілля та спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

          Цьогоріч у конкурсі взяли участь п’ять сімей. Команда сім’ї Романюків представляла Радехівську ЗОШ, сім’я Орищуків боролась за честь Вишнівського НВК, родина Коцур гідно представляла Римачівський НВК, сім’я Трофімуків впевнено йшла до перемоги, щоб не підвести Олеську ЗОШ, а родина Вихруків презентувала спортивні здібності Штунської ЗОШ. Під час нелегкої боротьби сім’ї брали участь в командних змаганнях та різноманітних естафетах, зокрема «Ігровій», «Комбінованій», «Смузі перешкод», «Фрізбі». Окрім того, організаторами фестивалю було розроблено індивідуальні конкурси для визначення переможців у номінаціях «Найкращий тато», «Найкраща мама» та «Найкраща дитина».

          Цікаво було спостерігати за татами, котрі відгадували відомих спортсменів на фото та вміло вели м’яч змійкою, мамами, які визначали вміст мішечків, наповнених різними видами круп та влучно грали в «Дартс», дітками, які з величезним ентузіазмом брали участь в конкурсах «М’яч-стрибунець» та «Фрізбі».

          Після завершення змагань суддівською колегією були підбиті підсумки. Начальник гуманітарного відділу Василь Стрільчук нагородив учасників грамотами, медалями, цінними подарунками, солодощами та подякував за участь в конкурсах, гарну фізичну підготовку сімей та активну участь у процесі формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом.

          Неможливо переоцінити роль спорту у нашому житті. Організація та проведення подібних заходів – не лише запорука виховання щасливих та здорових дітей, а й значний вклад у розвиток міцної держави.Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь