Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

"Розвиток культури і туризму в громаді: етнічний, історичний та гастрономічний аспекти"

Дата: 22.03.2019 12:44
Кількість переглядів: 855

         Фото без опису

          Представники КЗ "Центр КМЕВС" Вишнівської ОТГ взяли участь у майстер-класі для працівників гуманітарних відділів, бібліотекарів та працівників культури об’єднаних територіальних громад, організаторами якого виступили Асоціація місцевого самоврядування Прибужжя у партнерстві з Волинським центром розвитку місцевого самоврядування. Учасниками заходу стали 30 осіб – представники органів місцевого самоврядування Любомльського, Іваничівського та Володимир-Волинського районів.

          Метою заходу було навчити інноваційним методам роботи у задоволенні культурних потреб населення громади, організації змістовного дозвілля, розвитку національно-культурних надбань, збереженню та відродженню історичних цінностей тощо. Даний захід показав, що культура є потужним ресурсом нової економіки громади, формуванням привабливості та конкурентоспроможності територій, розвитком людського потенціалу, інноваційного мислення, а впровадження кластерної моделі розвитку культури і туризму значно підвищить конкурентоспроможність громади.

          Модератором майстер-класу виступила Валентина Степюк – виконавчий директор Асоціації місцевого самоврядування Прибужжя. З вітальним словом до учасників семінару звернувся Андрій Бокоч – помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя, який підмітив важливість проведення таких заходів для працівників органів місцевого самоврядування, особливо, працівників культури. Також, лекторами даного майстер-класу були: Світлана Кухарук – директор Нововолинської централізованої бібліотечної системи; Катерина Музичук – виконавчий директор фестивалю «Княжий»; Олена Кузьмич – радник з питань комунікацій у Волинському центрі розвитку місцевого самоврядування.

         Зокрема, було обговорено низку важливих питань: «Родзинка» громади я культурний феномен: як знайти та використовувати; організація та проведення фестивалів: як знайти додаткові ресурси; кластерна модель розвитку туризму: етнічний, історичний та гастрономічний аспекти.

          Висловлюємо подяку організаторам майстер-класу. Даний захід був дійсно пізнавальним, оригінальним та дав поштовх до створення нових можливостей у розвитку культури і туризму в гомаді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь