Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

«Учитель року – 2019»

Дата: 18.04.2019 15:55
Кількість переглядів: 1192

Фото без опису

          Вчитель… Чи можливо переоцінити його працю? Впевнені, що ні… Адже, навчаючи учнів, він віддає частинку себе самого. «Вчитель – професія від Бога, всі інші професії – від учителя…»- кажуть в народі. І це справді так. 16 квітня 2019 року  на святі вшанування переможців та учасників конкурсу «Учитель року – 2019» ми мали можливість в цьому переконатися.

          Любомльський районний будинок культури радо відчинив двері для всіх тих, хто не лише сіє добре і вічне у серця дітей, а й гідно презентує свої креативні педагогічні здібності на районному та обласному рівнях. Цьогоріч 7 педагогів закладів освіти Вишнівської сільської ради стали справжньою гордістю для нас усіх. Вони ще раз довели, що вчитель – це покликання душі, котре пробуджує у людині натхнення та ентузіазм на нові творчі починання.

          Грамотами Вишнівської сільської ради та грошовими преміями були нагороджені: в номінації «Географія» - Зінчук Наталія Адамівна (Радехівська ЗОШ, І місце), Орищук Анатолій Михайлович (Машівський НВК, ІІІ місце). В номінації «Захист Вітчизни» - Романюк Олександр Миколайович (Машівський НВК, І місце), Кущук Андрій Анатолійович (Вишнівський НВК, ІІ місце). В номінації «Основи здоров’я» - Романюк Олександр Дмитрович (Штунська ЗОШ, ІІ місце), Влащук Валентина Миколаївна (Машівський НВК, ІІІ місце), Пархомук Катерина Василівна (Римачівський НВК, учасник). Щиро дякуємо всім педагогам за творчий ентузіазм, бажання розвиватись, ділитись досвідом та значний внесок у розвиток освіти Вишнівської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь