Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

У закладах ЗСО Вишнівської ОТГ провели навчально-польові збори

Дата: 06.05.2019 10:39
Кількість переглядів: 923

Фото без опису

          З метою закріплення та перевірки знань, і навичок юнаків із допризовної підготовки в селі Машів було проведено трьохденні навчально-польові збори в закладах загальної середньої освіти Вишнівської сільської ради. До плану заходів були включені: «Вогнева підготовка», «Тактична підготовка», «Прикладна фізична підготовка», «Прискорене пересування та подолання перешкод», «Основи медичних знань і допомоги» (серед дівчат 11-х класів), «Дії солдата в бою у складі механізованого відділення, «Завдання та озброєння механізованого відділення», «Озброєння та бойова техніка військової частини (підрозділу)» тощо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

          У перший навчальний день юнаки мали змогу: потренуватися у одноманітності прицілювання, вирішення завдань на визначення прицілу  і точки прицілювання; виконання початкової вправи стрільби з автоматичної зброї; удосконалення знань із будови автомата; визначити дії під час застосування зброї масового ураження та вдосконалити знання із бігу по пересічній місцевості.

Фото без описуФото без опису

          Другий день розпочався із закріплення знань про дії солдата у наступі, висування на рубіж атаки, атака з подоланням мінно-вибухових та інших інженерних перешкод, подолання ділянки місцевості з радіоактивним зараженням, способи боротьби з авіацією противника, зупинка кровотечі з ран шиї, тулуба, кінцівок тощо.

          Третього дня юнаки дізнавалися про дії розвідувального дозору, ведення спостереження, дії в засаді, дії з початком вогневої підготовки, відбиття атаки танків і піхоти. Родзинкою навчань було ознайомлення з озброєнням та бойовою технікою військової частини (підрозділом), їх призначення, тактико-технічна характеристика та демонстрація озброєння та бойової техніки в дії.

Фото без описуФото без опису

          Також, до навчань долучилися й рятувальники Любомльського РВ Управління ДСНС України у Волинській області, які провели інструктаж про безпеку життєдіяльності та продемонстрували технічні можливості пожежно-рятувальної техніки.

          Дякуємо усім, хто приєднався до організації та проведення навчально-польових зборів, адже вдосконалення та поновлення знань, практичних навичок дозволить нам швидко зреагувати і недопустити, або ліквідувати ту чи іншу надзвичайну ситуацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь