Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Акція «Моя вишивана Вишнівська громада»

Дата: 20.05.2019 15:50
Кількість переглядів: 760

Фото без опису

          16 травня 2019 року у Всеукраїнський День вишиванки громадська організація «Наша файна громада» за підтримки Вишнівської сільської ради започаткувала проведення національно-патріотичної акції «Моя вишивана Вишнівська громада», ідея якої полягає у зображенні округів Вишнівської громади вишитим хрестиком на полотні.

          До акції мають можливість долучитись жителі громади усіх поколінь. Ініціатори пропонують вишити округи на карті різними кольорами, що послугує своєрідним символом об'єднання жителів із різних населених пунктів в єдине ціле для загальної мети - збереження не лише територіальної цілісності, а й спільного бажання жити та творити заради щасливого майбутнього нашої Вишнівської громади та неньки-України.

          Полотно уже передано на Римачівське старостинство, де місцеві рукодільниці складуть хрестик до хрестика в єдиний орнамент.

В проекті своєрідної карти (1,5 на 1,5 метра) - назва «Вишнівська громада» (вишита червоними та чорними нитками), українські орнаменти із обох сторін полотна, вишиті округи (кожен округ вишивають своїми кольорами, котрі відрізняються між собою).

          Ми впевнені, що така акція допоможе нам не лише об'єднатися заради спільного та щасливого майбутнього, а й стане символом пам'яті українського генетичного коду - вишиванки. Своєрідна вишивана єдність поколінь зокрема, та українців загалом допоможе передати єдине бажання та мету - бачити НАШУ ФАЙНУ ГРОМАДУ квітучою, єдиною, соборною та неповторною.

          Акція впевнено мандрує просторами Вишнівської об'єднаної територіальної громади і вже 14 липня має бути представлена на Вишневому фестивалі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь