Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Асоціація міст України завітала до Вишнівської ОТГ

Дата: 23.05.2019 14:11
Кількість переглядів: 1472

          В рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (Пульс) до Вишнівської ОТГ завітали представники Волинського регіонального відділення Асоціації міст України (ВРВ АМУ).

         Головною метою візиту стало питання: «Як живеться ОТГ у Волинському прикордонні: фінансова децентралізація, джерела наповнення місцевого бюджету та розвиток інфраструктури Вишнівської ОТГ».

         Серед учасників засідання були: сільський голова Віктор Сущик, перший заступник сільського голови Галина Федончук, начальник гуманітарного відділу Василь Стрільчук, в.о. виконавчого директора ВРВ АМУ Мар’яна Конончук, експерт з питань децентралізації та юридичних питань ВРВ АМУ Валентин Малиновський, консультант з комунікацій ВРВ АМУ Тамара Зубенко, т.в.о. лінійного продюсера ТО «Бюро новин» Філії ПАТ "НСТУ" "Волинська регіональна дирекція" Наталія Морозюк, редактор «Район. Любомль» Анна Карась, кореспондент 12 каналу Марія Вавринюк, журналіст «Волинь 24» Роман Комохов, журналіст газети «Волинські новини» Оксана Куцик та ін.

         Було обговорено низку важливих питань: фінансова децентралізація, інструменти ефективного управління власними ресурсами, інноваційні проекти громади, ідеальна модель формування бюджету та інші.

         Представники ВРВ АМУ здійснили візити до соціальних, освітніх та культурних об’єктів громади, оцінили стан та розвиток об’єктів соціальної інфраструктури: Центру надання адміністративних послуг, Вишнівського НВК, коммунального закладу «Центру культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту». Оглянули й майбутні проекти громади, серед них: будівництво амбулаторії та рекреаційної зони.

         Цікавим видався візит наших гостей до позашкільного закладу інтеграційного центру "Замлиння», де вони мали змогу познайомитися з директором центру Яном Бурасом та дізнатися про особливості роботи закладу.

         Дякуємо ВРВ АМУ за допомогу та підтримку у впровадженні реформи децентралізації. Сподіваємось, що наша співпраця й надалі буде продуктивною, корисною та на благо усім громадянам.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь