Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Останній дзвінок

Дата: 31.05.2019 15:24
Кількість переглядів: 1307

Фото без опису

Сьогодні, 31 травня, для учнів Вишнівського навчально-виховного комплексу пролунав останній дзвінок, що символізував закінчення ще одного навчального року.

Фото без опису

Розділити радість свята з учнями, батьками та педагогічним колективом прибули начальник гуманітарного відділу Вишнівської сільської ради Василь Стрільчук та перший заступник сільського голови Галина Федончук.

Фото без опису

Від настоятеля церкви святих Косьми і Даміана, митрофорного протоієрея, отця Віктора, прозвучали благословенні слова подяки учням - за старання у навчанні, батькам – за виховання та натруджені руки, педагогам – за те, що кожного дня віддавали частинку своєї душі та досвіду, аби підростаюче покоління отримало безцінні знання та було обізнаним, компетентним.

Фото без опису

З вітальним словом до учнів звернувся директор школи Володимир Міщук, який привітав дітвору із початком літніх канікул, а випускників – із вступом у доросле, вже небезтурботне життя. Побажав їм кожного дня підкорювати все нові і нові вершини, досягати поставлених цілей і, звісно, не забувати рідну школу, в стінах якої були здобуті знання, які так необхідні у дорослому житті. Також, вручив грамоти та похвальні листи учням, які досягли високих результатів у навчанні, брали участь в різних олімпіадах та змаганнях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуДля тринадцяти випускників, сьогодні, пролунав останній дзвінок в їхньому житті. За плечима – багаж знань та досвіду. Попереду – незвіданий світ дорослого, відповідального життя. Ми гордимось Вами, наші випускники, Ви – наша надія та опора в житті. Хочемо, щоб Ви ніколи не знали смутку, з легкістю долали перешкоди і знайшли своє затишне місце під сонцем. Бажаємо Вам реалізуватись як особистість, здобути нові знання і залишитись такими амбітними, ціленапраленими та ініціативними.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВ дарунок випускникам, від молодших класів звучали слова привітань, а танцювальний колектив Вишнівської школи присвятили їм запальні танці.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУрочиста частина завершилася вальсом від одинадцятикласників, після якого випускники мали нагоду запросити до танцю своїх батьків і розділити з ними останні миті в стінах школи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь