Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Чемпіонат з водного та велотуризму

Дата: 19.06.2019 10:02
Кількість переглядів: 657

Фото без описуУ вівторок, 18 червня, Штунська ЗОШ І-ІІІ ст. приймала юних туристів громади, адже тут відбувся Чемпіонат  Вишнівської  сільської  ради   з  водного  та велосипедного  туризму серед школярів  5-9 класів, який проводився з  метою  підтримки, розвитку  та  популяризації  водного  та  велосипедного  туризму, популяризації і пропаганди здорового способу життя.

На захід прибули: перший заступник сільського голови Галина Федончук, головний спеціаліст гуманітарного відділу Антон Марцинішин та виконувач обов’язків старости Штунського старостинства Олександр Зінчук.

У змаганнях взяли участь представники чотирьох закладів загальної середньої освіти Вишнівської громади. Змагалися школярі  5-9 класів  (одна  команда від школи). Склад  команди: 4 спортсмени,  з  них 2 особи  протилежної  статі  та 1  представник.

Чемпіонат складався з двох етапів. Під час водного туризму учасники долали  дистанцію  «Слалом»  на  байдарці, де вправно вправлялися із веслами аби успішно пройти дану дистанцію та не заробити штрафних балів. Для когось це було вперше, але захоплююче і пробудило бажання ще не раз спробувати себе в такому виді спорту.  

Етап велотуризму складався із двох частин це – «Тріал»  та «Фігурне  водіння  велосипеда». Це завдання було легше попереднього, адже кожен учасник вправно володіє двоколісним транспортом, але все ж штрафні бали були зароблені окремими юними туристами.

Отож суддівська колегія не забарилась з підрахунками  балів і визначила трійку призерів. Бронзу отримала команда Вишнівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ», сріблом нагороджено команду Олеської ЗОШ І-ІІІ ст., а перемогу здобули господарі, школярі Штунської ЗОШ І-ІІІ ст..

Усі учасники отримали грамоти Вишнівської сільської ради, медалі, цінні туристичні подарунки та іменні дипломи. Переможцям дістався ще й кубок Чемпіонату  Вишнівської  сільської  ради   з  водного  та велосипедного  туризму серед школярів  5-9 класів. Команда Бережецького НВК, яка не зайняла призового місця, але теж достойно продемонструвала свої навички та уміння, не залишилася без нагород. Діти отримали велике задоволення, набули практичних навичок туристичної майстерності вело та водного туризму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь