Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Обмін досвідом - крок до змістовної співпраці в майбутньому

Дата: 24.06.2019 14:02
Кількість переглядів: 687

 

Фото без опису

На запрошення гуманітарного відділу виконавчого комітету Шацької селищної ради, 21 червня 2019 року працівники гуманітарного відділу та керівники закладів освіти Вишнівської сільської ради взяли участь в навчальному семінарі «Автономія закладів освіти в умовах децентралізації», який відбувся в приміщенні опорного закладу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» смт Шацьк.

Фото без опису

Директор закладу ознайомив присутніх із навчальними кабінетами школи, матеріально-технічною базою.  Під час заходу учасники семінару мали можливість познайомитись з досвідом створення опорного закладу та його філій, основними напрямами діяльності гуманітарного відділу, обмінятись ідеями щодо створення та функціонування КУ «Методичний центр».  Були порушені питання щодо розподілу освітньої субвенції та фінансування НУШ.  Окрім того, було обговорено питання основних функціональних обов’язків працівників гуманітарного відділу Шацької селищної ради та Вишнівської сільської ради.  

Фото без опису

Гуманітарний відділ Вишнівської сільської ради щиро дякує працівникам гуманітарного відділу виконавчого комітету Шацької селищної ради за змістовну, цікаву та пізнавальну зустріч. Сподіваємось, обмін досвідом стане ще одним кроком до змістовної співпраці в майбутньому.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь