Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

До уваги мешканцям громади

Дата: 08.08.2019 15:56
Кількість переглядів: 933

Фото без опису

Враховуючи масштабну трудову міграцію та систематичні відвідування жителів Волинської бласті Республіки Польща, з метою захисту прав та свобод цієї соціальної групи на міжнародному просторі, Спілка юристів Польщі LEGAL Protection SA «Клуб інтеграційного діалогу» інформує про початок двосторонньої міжнародної Програми з захисту прав та свобод українців, що постраждали чи втратили близьких на території Республіки Польща з останні 20 років.

Метою Програми по захисту прав та свобод українців, що постраждали чи втратили близьких на території Республіки Польща за останні 20 років, є юридичний супровід цільової соціальної групи з метою захисту прав та свобод волинян на міжнародному просторі. Цільова група – постраждалі на території Республіки Польща та родини загиблих волинян, що втратили близьких на території Республіки Польща. В ромках Програми передбачено безкоштовні юридичні консультації та аналіз справ на тему можливих відшкодувань для членів родин загиблих та для постраждалих осіб території Республіки Польща за останні 20 років.

LEGAL Protection SA має штат власних експертів та юристів, володіє усіма необхідними ресурсами для ведення справ у суді після аналізу на можливість відшкодувань родинам загиблих чи постраждалим особам.

Контактний телефон: 067 370 20 15

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь