Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Нарешті до школи: як у Вишнівській ОТГ День знань відзначали

Дата: 02.09.2019 15:58
Кількість переглядів: 899

Фото без опису

Вже традиційно, в перший робочий день вересня відзначають День знань – урочисте свято, що знаменує початок нового навчального року. Свято особливе для всіх – учнів, вчителів, батьків. З цього дня розпочинається відповідальна, клопітка, насичена робота як для вчителів, так і для школярів. Яскраві квіти, пишні банти першокласниць, звук першого дзвоника – як основні символи цього дійства.

Фото без описуФото без описуФото без опису

В цей святковий день офіційно відчинили двері усі школи Вишнівської об’єднаної територіальної громади. Перший дзвінок пролунав для когось вдруге, втретє, або, можливо, востаннє, а для наших першачків він ознаменував початок нового, ще незвіданного життя. Роблячи свій перший маленький крок на великому шляху знань, ви відкриваєте новий світ, сповнений незабутніми враженнями та емоціями, новими друзями та захопленнями.

Фото без описуФото без опису

Для старшокласників – це серйозний етап підготовки до складання майбутніх іспитів, вибору професії. Для вчителів – це, в свою чергу, професійне свято у поєднанні із щасливими усмішками дітей, яким вони віддають частинку свого досвіду, мудрості, аби ті сміливо крокували назустріч новим пригодам.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Школа - надзвичайно важливе місце для формування світогляду та розвитку сучасної людини. Хочемо побажати усім учасникам освітнього процесу ніколи не зупинятися на досягнутих успіхах і завжди впевнено продовжувати свій шлях до цікавих пізнань. Бажаємо захоплюючих подорожей у світ науки, успіхів і щоденних  відкриттів. Нехай навчальний рік пройде щасливо й результативно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь