Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Діалог влада-громада: основні принципи

Дата: 13.09.2019 15:11
Кількість переглядів: 611

Фото без опису

12 вересня в адмінприміщенні Вишнівської сільської ради працювала робоча група над аналізом та вдосконаленням наявних та напрацюванням нових рішень місцевих рад щодо покращення доступу громадян до процесу формування та реалізації місцевої політики.

Фото без описуФото без описуМодераторами заходу були Ірина Гайдучик – голова Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії та Михайло Шелеп – експерт центру. Робоча група, до складу якої входили спеціалісти гуманітарного відділу, методисти, фахівці із соціальної роботи, представники громадських організацій, юристи працювали під керівництвом заступника сільського голови-начальника гуманітарного відділу Василя Стрільчука.

Фото без описуФото без опису

Семінар проходив в рамках проекту «Побудова конструктивного діалогу та співпраці влади та громади для впровадження позитивних змін на місцях», що впроваджується Обласною молодіжною громадською організацією «Волинський Інститут Права» та підтримується Програмою «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження». Метою заходу було утвердження демократичних, інклюзивних принципів управління у Вишнівській громаді, створення сприятливих процедурних умов для включення мешканців у процеси прийняття рішень через використання інструментів місцевої демократії, налагодження конструктивної взаємодії між владними, громадськими та приватними структурами з урахуванням накопиченого досвіду та історичних, національно-культурних та інших особливостей здійснення місцевого самоврядування.

Фото без описуДякуємо нашим гостям - представникам Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії Ірині Гайдучик та Михайлу Шелепу за співпрацю у  проведенні подібних заходів для представників місцевого самоврядування. Це покращить роботу у напрямку влада-громада й вдосконалить використання інструментів прямої демократії. Чекаємо нових зустрічей й цікавих тем для обговорення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь