Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Осіння толока у Вишневі

Дата: 27.09.2019 12:15
Кількість переглядів: 1384

Фото без опису26 вересня, на території майбутньої рекреаційної зони (моторик-парку), біля сільського будинку культури в селі Вишнів відбулась осіння толока по озелененню. До заходу долучилися представники апарату сільської ради, депутати, учні школи та мешканці громади. Аби паркова зона мала належний естетичний вигляд, було вирішено висадити саджанці різних рослин. Дякуємо усім, хто долучився до проведення робіт по озелененню. Раніше на офіційному сайті громади повідомлялося про толоку, усі охочі мали змогу долучитися.

Фото без описуФото без описуНагадаємо, що у селі Вишнів розпочалось будівництво моторик-парку – зони відпочинку для мешканців громади. Реалізація проекту завершиться до кінця року. На території рекреаційної зони також встановлять спортивні конструкції, лавки та смітники, облаштують фотозону.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуЗадум реалізується за підтримки народного депутата Ігоря Гузя. За чотири роки нардеп залучив майже 800 тисяч гривень з держбюджету на розвиток нашої громади. За ці кошти встановили дитячий майданчик, придбали комп’ютерний клас у школу та меблі в сільський клуб. Висловлюємо подяку Ігорю Володимировичу за постійну підтримку у розвитку громади, сприянні у реалізації різного роду проектів, надіємось на подальшу плідну співпрацю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь