Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

День вчителя

Дата: 04.10.2019 12:11
Кількість переглядів: 951

                                                                                                          О, вчителі! Невже Ви не втомились

                                                                     У юні душі сіяти зерно?

                                                                                      Для цього Ви на світі і з’явились,

                                                                                          Щоб в учнях буйно проросло воно.

Працівник освіти – одна з найважливіших професій. Вона – для обраних. Ви щодня стоїте перед прицілом допитливих очей й ведете їх на вищі сходинки пізнання. До Вас ідуть зі своїми болями та радощами, черпають сили для підкорення нових висот, адже Ви заглядаєте у минуле, живете в сьогоденні, прокладаєте місток у майбутнє. Один раз на рік наближається день, коли ми вимовляємо «вчитель», згадуючи не контрольну чи самостійну, а квіти та хороший настрій. І саме напередодні такого свята – Дня вчителя у сільському будинку культури села Радехів Вишнівської об’єднаної територіальної громади зібралися представники місцевого самоврядування, депутати, творчі колективи, учні шкіл, вихованці дошкільних навчальних закладів та інші мешканці громади, аби віддати шану та привітати представників цієї нелегкої професії.

Відкриття концертної програми розпочалося із вітального слова сільського голови Віктора Сущика, який подякував усім вчителям за любов до своїх учнів, за їхню терпеливість, справедливість, за відкрите серце та нестаріючу душу. Наголосив, щоб, дійсно, бути справжнім вчителем, необхідно бути закоханим у свою справу й бути відповідальним за інших. До привітань приєднався й начальних гуманітарного відділу Василь Стрільчук, який також мав нагоду привітати представників освіти з прийдешнім святом, наголосити на важливості їхньої праці, за вміння долати труднощі, за невичерпну енергію та наполегливість у щоденній роботі. Вчителі були нагороджені грамотами, подяками, цінними подарунками від Вишнівської сільської ради.

До святкування долучився Ігор Торба – помічник-консультант Народного депутата України Ігоря Гузя. Від імені народного обранця вручив винуватцям свята подяки за їхню сумлінну працю, успіхи й досягнення. Побажав незгасимої енергії, квітучого здоров'я, нових здобутків та перемог. Також відзначили педагогів представники Любомльської районної організації ВО «Батьківщина», які привітали в особливій номінації ветеранів освітньої праці та вручили цінні подарунки.

Концертна програма була насиченою виступами аматорів народної сцени, учнів шкіл та вихованців дошкілля. Лунали задушевні пісні, виконувались запальні танці, панувала атмосфера свята. Крім офіційної частини, на святі діяла виставка, присвячена Дню вчителя, де були представлені різні композиції ручної роботи.

Висловлюємо подяку організаторам свята – комунальному закладу «Центру культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту», гуманітарному відділу, комунальній установі «Методичний центр» Вишнівської сільської ради за неймовірні емоції та подарований чудовий настрій.

Дорогі вчителі! Прийміть найщиріші вітання напередодні Вашого професійного свята. Хай Ваші очі ніколи не затьмаряться сумом, а Ваше серце зігріває щира повага та любов оточуючих. Добра Вам, щастя, слухняних учнів та сонячних днів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь