Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Коли ми відпочиваємо, вони працюють.Як вітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 10.11.2019 14:56
Кількість переглядів: 2163

 

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва – це особливе свято в календарі, яке обєднує тих, хто працює творчо і завзято, хто береже надбання українського народу, його духовних цінностей, які створювались віками. Це свято про нашу самобутність, природу, духовність, які закладені в словах і піснях.

З цієї нагоди в будинку культури села Вишнів вітали працівників культури - творців нетлінних творчих скарбів, які плекають таланти та примножують народну творчість, дарують людям свято і радість.

Концертна програма розпочалось із вітального слова очільника Вишнівської об’єднаної територіальної громади Віктора Сущика. Сільський голова віддав шану  людям благородної та почесної професії - тим, хто щоденною працею зберігають та збагачують українську культуру, вручивши подяки та цінні подарунки.

До привітань долучилася й директорка комунального закладу «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської ради Ірина Васютич – розсудлива керівниця та мудра наставниця. Вже два роки поспіль Ірина Валеріївна очолює комунальний заклад, створює в ньому красу та затишок, організовує концерти та веде культурно-просвітницьку діяльність. В цьому їй допомагають її колеги – завідувачі сільських будинків культури та клубів, бібліотекарі та методисти, аматорські колективи та інші. Заклад налічує чотири сільських будинків культури, сім клубів та дев’ять бібліотек, в яких трудяться двадцять п’ять працівників. Керівниця подякувала своїм підопічним за їхню щоденну клопітку працю, за недоспані ночі, за терпіння та підтримку. Побажала подальших творчих успіхів та трудових звершень.

Звеселяли гостей свята та подарували чудовий настрій аматори народної сцени: вокальний аматорський колектив Машівського сільського будинку культури «Гламурні молодички», тріо будинку культури села Коцюри – Тетяна Хомічук, Надія Солодуха, Наталія Ряпич, дует у складі Людмили Лонюк та Василя Стрільчука, завідувачка Олеського будинку культури Лариса Марчук, вчитель музичного мистецтва Олеської ЗОШ Валентин Богдан, педагог-організатор Машівського НВК Богдана Сущик, головний спеціаліст гуманітарного відділу Антон Марцинішин, учениця Вишнівського НВК Юлія Сахарук та інші.

Ми щиро дякуємо всім, хто приєднався до створення такого чудового свята, яке возвеличує надбання української культури, її духовних цінностей та природи. Бажаємо Вам, шановні працівники культури, весни у серці, у душі та  взаєминах із близькими. Завдяки Вам, звершуються великі діяння на благо громади та України. Нехай здійснюються всі  життєві плани, надії та мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим та сонячним, дарує радість творчого натхнення та життєвих перемог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь