Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Свято справжніх господарів землі

Дата: 18.11.2019 10:10
Кількість переглядів: 695

Фото без опису

Усе міняється в цьому світі, а сільська праця, як і раніше, необхідна всім та кожному. Плодами праці сільських жителів користується кожна людина в нашій країні. Вони – успішні люди, представники господарств, які, не зважаючи на усі примхи сьогодення, живуть, працюють та досягають високих результатів.

Аби вшанувати їхню нелегку працю, у Вишнівському сільському будинку культури відбулись урочисті збори з нагоди Дня працівників сільського господарства України. Це свято тих, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято воістину всенародне, адже від результатів їхньої діяльності, значною мірою, залежить здоров’я, добробут і процвітання України.

Святковий захід розпочався із вітального слова сільського голови Віктора Сущика. Очільник громади висловив глибоку подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, представникам агропромислового виробництва та іншим, хто щоденно, своєю важливою працею докладає чимало зусиль, щоб сільське господарство нашої громади та України вцілому розвивалося, та виходило на нові рівні. Сільський голова вручив винуватцям дійства святковий коровай в знак поваги до їхньої праці, подяки та подарунки.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

До урочистих зборів долучилися почесні гості свята: голова Любомльської районної державної адміністрації Олександр Устименко та заступниця голови районної ради Ганна Сачук. Представники району вручили працівникам сільського господарства подяки та цінні подарунки.

Фото без описуФото без описуРозважали гостей свята гурт «Волиняни» - активні учасники конкурсів та фестивалів місцевого та міжнародного рівнів. У творчому доробку колективу вміщені народні та авторські пісні.

Висловлюємо подяку справжнім господарям землі – мудрим, самовідданим, невтомним, натхненним трудівникам, хто розумом і руками, серцем і душею щодня забезпечують добробут держави. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння та витримку.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь