Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відкриття Центру надання адміністративних послуг Вишнівської сільської ради

Дата: 18.11.2019 19:40
Кількість переглядів: 3653

 

 

Фото без опису

У Вишнівській громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Це велике досягнення і ми пишаємося тим, що саме наша громада отримала можливість однією з перших, з, близько, шестиста громад України, відкрити власний ЦНАП, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам.

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою» - міжнародної програми, яка фінансується Європейським Союзом та його державами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Вишнівська ОТГ отримала значну підтримку від Програми «U-LEAD з Європою», завдяки якій, в партнерстві громади та експертів програми було створено належний ЦНАП. Від сьогодні він починає свою роботу, головною метою якої є надання якісних адміністративних послуг. Відтепер більше ста послуг є доступними для громадян.

Фото без опису

Урочиста подія розпочалася із вітального слова очільника Вишнівської об’єднаної територіальної громади Віктора Сущика. Сільський голова подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах. До вітальної промови приєдналася перша заступниця сільського голови Галина Федончук, яка привітала усіх присутніх з такою чудовою подією та побажала продуктивної роботи, значних здобутків та нових перемог на благо нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

На церемонію відкриття завітали почесні гості та партнери: Роман Матвійчук та Тетяна Лебухорська – регіональні координатори проекту з покращення якості надання адміністративних послуг, Валентин Малиновський – регіональний спеціаліст Програми «U-LEAD з Європою», Анатолій Пархом’юк – експерт  Волинського центру розвитку місцевого самоврядування, Олександр Герасимчук – заступник голови Любомльської районної державної адміністрації, Ганна Сачук – заступниця голови Любомльської районної ради, Ігор Торба – помічник-консультант Народного депутата України Ігоря Гузя. Також, на святковий захід прибули представники об’єднаних територіальних громад у Волинській області: В’ячеслав Католик – голова Зимнівської ОТГ, Людмила Цевух - секретар Шацької ОТГ, Антон Фурманюк – секретар Любомльської ОТГ, Андрій Сапожник - голова Павлівської ОТГ, представники Боратинської громади та інші.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Головна мета Програми «U-LEAD з Європою» - якісне надання послуг громаді. Працівники ЦНАПу та Вишнівської сільської ради пройшли спеціалізований навчальний тренінг з метою підвищення кваліфікації в сфері надання адмінпослуг в рамках Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою». Роман Матвійчук вручив учасникам тренінгу сертифікати, які засвідчують успішне проходження навчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Під гучні оплески честь урочисто перерізати стрічку мали: Віктор Сущик та поважні гості свята – наші партнери та експерти.

Фото без опису

Фото без опису

Цей день символізував не лише відкриття довгоочікуваного ЦНАПу, а ще одну важливу подію для всієї Вишнівської громади – відкриття нового адміністративного приміщення сільської ради. Настоятель Церкви святих Косьми і Даміана – митрофорний протоієрей отець Віктор благословив та освятив приміщення.

Фото без описуФото без описуНагадаємо, що при будівництві адмінбудинку сільської ради було передбачено розміщення в ньому Центру надання адміністративних послуг. За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» для ЦНАПу ми отримали технічне оснащення, програмне забезпечення та офісні меблі.

Центр надання адміністративних послуг Вишнівської сільської ради створений з метою комплексного удосконалення системи надання таких послуг. Основні завдання нашого центру – поліпшення якості надання адмінпослуг, включаючи підвищення рівня комфортності обслуговування заявників, їх інформування та консультування. Для надання максимально якісних послуг населенню трудяться персонал ЦНАПу – директор Тетяна Томчук та пять адміністраторів. ЦНАП укомплектований для маломобільних груп та дітей. Наявні віддалені робочі місця в усіх старостинських округах. Зручний графік роботи та розташування.

Висловлюємо щиру подяку за постійну експертну підтримку представникам Волинського регіонального відділення Асоціації міст України та Волинського центру розвитку місцевого самоврядування.

Ми дякуємо усім, хто долучився до клопіткої роботи – створення центру адміністративних послуг. Безсумнівно, це новий крок у розвитку нашої громади. Це новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів. Ми працювали й надалі будемо працювати на благо громади.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Контактна інформація:

44351, Волинська область, Любомльський район, село Вишнів, вулиця Незалежності 80а, телефон (03377) 3-23-42, e-mail: vyshniv.lbm@gmail.com

Графік роботи:

Понеділок – 8:00-17:15

Вівторок    – 8:00-17:15

Середа       – 8:00-17:15

Четвер       – 8:00-20:00

Пятниця   – 8:00-16:00

Субота      – вихідний

Неділя       – вихідний

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь