Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Аналіз та майбутні перспективи розвитку освітньої мережі Вишнівської громади

Дата: 19.11.2019 15:14
Кількість переглядів: 847

З робочим візитом  Вишнівську сільську раду вкотре відвідав освітній експерт Сергій Пазюк, який зібрав представників батьківських комітетів, персонал закладів загальної середньої освіти, депутатів та інших освітян, щоб проаналізувати перспективну мережу закладів освіти, середню наповнюваність, кількість учнів та вчителів. Окрім того, розглядалися питання щодо організації інклюзивного та індивідуального навчання. Експерт детально проаналізував ставки педагогів та відсоток обслуговуючого персоналу.

У своїй спеціалізованій презентації Сергій Пазюк детально та чітко розповів про переваги та недоліки кожного закладу освіти громади, описав майбутні перспективи розвитку.

Раніше на сайті повідомлялося, що Вишнівська сільська рада взяла участь у проекті «Побудова конструктивного діалогу та співпраці влади та громади для впровадження позитивних змін на місцях», що впроваджується Обласною молодіжною громадською організацією «Волинський Інститут Права» та підтримується Програмою «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження» з метою утвердження демократичних, інклюзивних принципів управління у Вишнівській громаді, створення сприятливих процедурних умов для включення мешканців у процеси прийняття рішень через використання інструментів місцевої демократії.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь