Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Напиши лист Святому Миколаю

Дата: 04.12.2019 11:35
Кількість переглядів: 1232

Святий Миколай вважається покровителем дітей і саме йому дітлахи розповідають у своїх листах про зроблені добрі справи, з надією отримати від Чудотворця омріяний подарунок. Отож, працівники комунального закладу «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської пропонують маленьким мешканцям нашої громади пригадати і зізнатися, що ж понад усе хочеться знайти під подушкою чи ялинкою і написати листа до найбільшого чудотворця – Святого Миколая. Взяти участь в конкурсі «Напиши лист Святому Миколаю» запрошуємо дітей віком до 14 років з усіх населених пунктів Вишнівської громади.

Ваші роботи ми чекаємо до 13 грудня 2019 року на електронну адресу kz.ckmevs@gmail.com з поміткою в темі «Лист Святому Миколаю». Також ви можете принести лист в свою школу та покласти його у чарівну скриньку. Роботу слід підписати (ім’я та прізвище) та подати контактний номер телефону. В листі ОБОВ`ЯЗКОВО зазначте свій вік та адресу!

На конкурс приймаються роботи відповідної тематики в будь-якій техніці виконання та у різних жанрах художньої майстерності (вірші, оповідання, есе та ін.)

Зверніть увагу! Автори найцікавіших та найщиріших листів отримають подарунки до Дня святого Миколая!

Не зволікайте, швиденько хапайте ручку чи гаджет і пишіть про всі свої хороші справи та вчинки, свої побажання та мрії. Святий Миколай цього року щедрий до діток, які були слухняними та творили добро.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь