Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Нові послуги Центру надання адміністративних послуг Вишнівської сільської ради

Дата: 06.12.2019 14:03
Кількість переглядів: 964

Фото без опису

З метою якісного та ефективного обслуговування жителів нашої громади, між Вишнівської сільською радою та Управлінням ДМС у Волинській області  підписано Угоду про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг. Відповідно до цієї угоди, через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Вишнівської сільської ради надаватимуться  такі послуги:

1. Вклеювання до паспорта громадянина України (у формі книжечки) фотокартки при досягненні громадянином 25- або 45-річного віку (прийом вхідного пакета документів та видача результатів надання адміністративної послуги).

2. Надання довідкової інформації (номери телефонів, адреси органів управління, тощо).

3. Надання консультацій, роз’яснень щодо застосування міграційного законодавства.

До відома жителів громади:  якщо вчасно не вклеїли фотокартку у паспорт при досягненні громадянином 25-ти та 45-ти років,  паспорт вважається  недійсним.

Уже понад рік набули чинності зміни до Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення паспорта громадянина України. Відповідно до внесених змін, як і раніше, громадяни, які досягли 25- чи 45-річного віку можуть вклеїти фотокартку до паспорта у формі книжечки або ж оформити ID-картку. Якщо людина не звернулася до відповідної установи для вклейки фото впродовж місяця при досягненні 25- чи 45-річного віку, то обмін паспорта на ID-картку здійснюється в обов’язковому порядку.

Щоб вклеїти фотографію у паспорт громадянина України, потрібно подати дві фотокартки розміром 3,5х4,5 та паспорт громадянина України у відділ ЦНАП Вишнівської сільської ради.

Якщо ви пропустили місячний термін, то доведеться виготовляти ID- картку. Для того, щоб отримати паспорт громадянина України у формі ID-картки при досягненні 25 чи 45-річного віку, замість вклеювання фотокартки в паспорт громадянина України, заявник подає такі документи Любомльському  районному відділу управління ДМС у Волинській  області :

•паспорт, що підлягає обміну;
•документи, що підтверджують сплату адміністративного збору;
•ідентифікаційний код;
• документ про сімейний стан (свідоцтво про шлюб/розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, яке набрало законної сили);
• довідка про підтвердження місця реєстрації або будинкова книга.

За детальною інформацією звертайтесь до відділу «Центр надання адміністративних послуг» Вишнівської сільської ради за адресою: с.Вишнів, вул.Незалежності, 80а, або за телефоном: 3-23-42.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь