Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Послуги Пенсійного фонду у Вишнівській громаді

Дата: 06.12.2019 14:30
Кількість переглядів: 537

Фото без опису

Починаючи з 11 грудня  2019 року,  отримати  послуги Пенсійного фонду України можна у Центрі надання адміністративних послуг Вишнівської сільської  ради. Працівники управління Пенсійного фонду  надаватимуть повний спектр послуг та консультації з питань пенсійного забезпечення.

Кожної другої середи місяця, з 9.00 до 14.00 год., послугами спеціалістів Пенсійного фонду України можуть  скористатись   мешканці  Вишнівської сільської ради. При необхідності, або при великій кількості звернень громадян за даними послугами, графік прийому фахівцем пенсійного фонду може бути змінено.

Зокрема, на місці громадяни можуть отримати такі послуги:

  • довідку про застраховану особу ОК-5  та ОК-7(сформовані індивідуальні відомості про застраховану особу з реєстру застрахованих осіб).

Довідка ОК-5 формується за період з 2000 року та містить відомості про суми заробітку для нарахування пенсії і страховий стаж. Тому вона, як правило, використовується органами Пенсійного фонду для призначення (перерахунку) пенсії. Також на підставі цієї довідки особа може проаналізувати свій страховий стаж та заробітну плату, яка в майбутньому буде використана при призначенні пенсії. Довідка за формою ОК-7 формується за період з 2011 року і містить відомості про суми заробітної плати, з якої сплачується єдиний соціальний внесок ( у межах максимальної величини ) та страховий стаж. Тож вважається за доцільне для визначення страхового стажу для нарахування допомоги у зв’язку з тимчасовою втратою непрацездатності, допомоги по безробіттю та інше використовувати відомості за формою ОК-7.

  • додаток 9 “Довідка про трудовий та страховий стаж”. Довідка формується за період, починаючи з 2004 року і містить відомості про страховий стаж.

Довідки ОК-5, ОК-7 та Додаток 9 “ Довідка про трудовий та страховий стаж ” надаються особі, яка особисто звернулася до органів Пенсійного фонду України чи в Центр надання адміністративних послуг Вишнівської  сільської ради, при пред’явленні нею паспорта та довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.

  • довідки про доходи існуючим пенсіонерам;
  • довідки про перебування чи не перебування на обліку в пенсійному фонді;
  • попередній розрахунок стажу для призначення пенсії;
  • прийом документів для призначення пенсії;
  • надання переліку документів для призначення пенсії;
  • реєстрація користувачів на веб – порталі;
  • прийом заяв для перерахунку пенсії;
  • для пенсіонерів - реєстрація працевлаштування, або звільнення з роботи;
  • надання консультацій та інші.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь