Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Нарада керівників закладів освіти Вишнівської сільської ради

Дата: 18.12.2019 15:13
Кількість переглядів: 875

Фото без опису

Сьогодні, 18 грудня, відбулась нарада керівників закладів освіти Вишнівської громади під головуванням начальника гуманітарного відділу Василя Стрільчука, головного спеціаліста Антона Марцинішина та комунальної установи «Методичний центр» в особі завідувачки Ольги Романюк та методистки Тетяни Міщук.

Першочергово розглянули питання щодо пожежної безпеки в навчальних закладах. Про це розповів головний інспектор  Любомльського  районного відділу У ДСНС України у Волинській області Микола Лябук. Про аспекти безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу під час зимових канікул та організації харчування доповів Антон Марцинішин

Також обговорили підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання на 2020 рік та проаналізували участь школярів в районних олімпіадах.

На засіданні був присутній сільський голова Віктор Сущик, який заслухав інформацію щодо актуальних питань закладів освіти та проаналізував їх роботу.

Наприкінці наради керівники освітніх установ мали нагоду переглянути презентацію представника видавництва "Розумники", Ігоря Шабаса, про використання найсучасніших мультимедійних підручників, віртуальних бібліотек, лабораторій, електронних практикумів та навчальних, методичних, тестових посібників, які в майбутньому можуть допомогти ще більшому усучасненню освітнього процесу у школах громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь