Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Подарунки в День Святого Миколая

Дата: 19.12.2019 15:13
Кількість переглядів: 1586

Святий Миколай вважається покровителем дітей і саме йому дітлахи розповідають у своїх листах про зроблені добрі справи, з надією отримати від Чудотворця омріяний подарунок.

З 4 по 13 грудня на території Вишнівської громади проходив конкурс «Напиши лист Святому Миколаю», організований комунальним закладом «Центром культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту», у якому мали можливість взяти участь вихованці шкіл. У підсумку, автори найцікавіших та найщиріших листів отримали цінні подарунки від Святого Миколая, який сьогодні відвідав усі школи громади, аби особисто привітати учнів.

Не оминуло таке чудове свято й пільгових категорій дітей громади, яким Вишнівська сільська рада підготувала солодощі.

Громадська організація «Наша файна громада», яка діє на території Вишнівської сільської ради, також приєдналася до цьогорічного дитячого свята й презентувала Миколі Самолюку, жителю села Чмикос, новеньке спортивне знаряддя для занять фізичними вправами. Микола є вихованцем Радехівської ЗОШ I-II ступенів та перебуває на індивідуальній формі навчання. Він активно веде сторінку «Крокуючи до мрії з успіхами» у соцмережі, де публікує щодня свої нові досягнення. Ми бажаємо Миколі та усім діткам нашої громади без перешкод крокувати до своєї мрії, досягати нових вершин та цілей, бути слухняними та вдячними. Нехай Чудотворець з року в рік оберігає вас та виконує найпотаємніші мрії та бажання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь