Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

«Не помились із мрією»

Дата: 06.02.2020 16:55
Кількість переглядів: 668

Фото без опису
Саме під такою назвою 03 лютого 2020 року в Любомльському районному секторі філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області відбувся захід для неповнолітніх суб’єктів пробації.

 Провідним інспектором Любомльського районного сектору з питань пробації Ольгою Васютич було проведено бесіду  щодо негативного впливу тютюнопаління, алкоголю та наркотиків на організм людини.  Також було продемонстровано відеоролик «Не помились із мрією»,  головна героїня якого розповідає про власні плани на майбутнє, прагне досягнути успіху в житті, створити власну родину, проте через вживання наркотиків її мрії залишились нездійсненними.

Старшим інспектором ювенальної превенції сектору превенції Любомльського ВП ГУНП у Волинській області старшим лейтенантом поліції Яніною Соколюк було роз’яснено правові наслідки дій в стані алкогольного, наркотичного чи токсичного сп’яніння, види відповідальності дітей та їх батьків за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях.

Головним спеціалістом служби у справах дітей Любомльської районної державної адміністрації Лілією Цип?ящук було вчергове  застережено юнаків від необдуманих вчинків через вживання алкоголю чи  наркотиків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь