Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Заклади освіти громади приєднались до вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 24.02.2020 10:42
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

З метою вшанування подвигу учасників Революції гідності, увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні та виховання в учнів почуття патріотизму, гордості за свою державу у Штунській загальноосвітній школі I-III ступенів було проведено: виховну годину «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», тематичний урок з історії України «Великі історії: Революція гідності», акцію «Подаруй ангела героям Небесної Сотні». В шкільній бібліотеці було організовано виставку «На варті наших душ Небесна Сотня». Також учні вишикувались на символічну загальношкільну лінійку-реквієм «Небесна Сотня: герої, які змінили хід історії», яка була присвячена гідним синам, донькам України та глибоко зворушила всіх присутніх. На великому екрані змінювали одна одну світлини загиблих людей – зовсім юних і досить зрілих, кадри з подій Майдану, лунала неймовірно тужлива українська пісня «Пливе кача», а діти у своїх виступах намагалися передати слова великої гордості за тих, хто зумів змінити хід історії.

З нагоди річниці вшанування Героїв Небесної Сотні у Радехівській загальноосвітній школі I-III ступенів спільно з сільським будинком культури було проведено годину пам'яті "Молитва лине в небеса...". Завдяки заходу діти не лише зрозуміли, хто такі патріоти, але й мали можливість переглянути все те, з чого розпочиналися події, які сколихнули весь світ.

Віддали шану героям і у Римачівському навчально-виховному комплексі, де школярі підготували Вечір пам’яті полеглим за незалежність нашої держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь