Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Заклади освіти громади приєднались до вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 24.02.2020 10:42
Кількість переглядів: 617

Фото без опису

З метою вшанування подвигу учасників Революції гідності, увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні та виховання в учнів почуття патріотизму, гордості за свою державу у Штунській загальноосвітній школі I-III ступенів було проведено: виховну годину «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», тематичний урок з історії України «Великі історії: Революція гідності», акцію «Подаруй ангела героям Небесної Сотні». В шкільній бібліотеці було організовано виставку «На варті наших душ Небесна Сотня». Також учні вишикувались на символічну загальношкільну лінійку-реквієм «Небесна Сотня: герої, які змінили хід історії», яка була присвячена гідним синам, донькам України та глибоко зворушила всіх присутніх. На великому екрані змінювали одна одну світлини загиблих людей – зовсім юних і досить зрілих, кадри з подій Майдану, лунала неймовірно тужлива українська пісня «Пливе кача», а діти у своїх виступах намагалися передати слова великої гордості за тих, хто зумів змінити хід історії.

З нагоди річниці вшанування Героїв Небесної Сотні у Радехівській загальноосвітній школі I-III ступенів спільно з сільським будинком культури було проведено годину пам'яті "Молитва лине в небеса...". Завдяки заходу діти не лише зрозуміли, хто такі патріоти, але й мали можливість переглянути все те, з чого розпочиналися події, які сколихнули весь світ.

Віддали шану героям і у Римачівському навчально-виховному комплексі, де школярі підготували Вечір пам’яті полеглим за незалежність нашої держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь