Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Провели анкетування в школах громади

Дата: 25.02.2020 11:26
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

Відбулась чергова зустріч директорів закладів загальної середньої освіти громади із експертом Сергієм Пазюком та директором Волинського Інституту Права Іриною Гайдучик в рамках Проекту «Побудова конструктивного діалогу та співпраці влади та громади для впровадження позитивних змін на місцях».

На зустрічі обговорили результати анкетування, яке проводилось в школах громади з метою вивчення нагальних потреб освітніх закладів. До анкетування долучилися як педагогічний колектив, так й учні шкіл та їх батьки.

Раніше на сайті повідомлялося, що Проект впроваджується Обласною молодіжною громадською організацією «Волинський Інститут Права» та підтримується Програмою «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження». Мета даного проекту - утвердження демократичних, інклюзивних принципів управління у Вишнівській громаді, створення сприятливих процедурних умов для включення мешканців у процеси прийняття рішень через використання інструментів місцевої демократії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь