Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбулась чергова нарада керівників закладів освіти громади

Дата: 27.02.2020 14:31
Кількість переглядів: 898

Фото без опису

Вчора, 26 лютого, в адмінприміщенні Вишнівської сільської ради відбулась нарада керівників закладів освіти громади під керівництвом заступника сільського голови-начальника гуманітарного відділу Василя Стрільчука.

Обговорили важливі питання. Зокрема, про хід реєстрації учнів одинадцятих класів закладів загальної середньої освіти на зовнішнє незалежне оцінювання та замовлення шкільних підручників розповів головний спеціаліст гуманітарного відділу Антон Марцинішин. Завідувачка комунальної установи «Методичний центр» Вишнівської сільської ради Ольга Романюк ознайомила присутніх з графіком підвищення кваліфікації педагогічних працівників  у 2020 році. Доповіла про організацію інклюзивного навчання в закладах освіти громади Оксана Драган – керівниця методичного об’єднання інклюзивної освіти. Про організацію літнього відпочинку та оздоровлення проінформувала фахівець із соціальної роботи Наталія Ряпич.

На нараді також була присутня заступниця директора-начальниця відділу надання соціальних послуг Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Леся Матящук. Основною метою візиту заступниці було питання актуальності професійної орієнтації та професійного самовизначення школярів, формування у них стійких професійних інтересів і правильно мотивованих професійних намірів. Леся Матящук розповіла і про відповідність професійно-кваліфікаційного складу безробітних заявленим вакансіям, зауважила, що найбільш затребуваними на сучасному ринку праці є робітничі професії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь