Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Творчий звіт дитячих колективів у Бережецькому НВК

Дата: 04.03.2020 09:08
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

28 лютого у Бережецькому НВК успішно пройшов щорічний творчий звіт дитячих колективів художньої самодіяльності на тему «Моя родина – це вся Україна!» з метою підтримки юних обдарувань, їх творчого, інтелектуального, духовного і цілеспрямованого розвитку та організації змістовного дозвілля учнівської молоді. Увесь концерт був пронизаний патріотичною тематикою, адже національно-патріотичне виховання підростаючого покоління є чи найвагомішим завданням школи.  До звіту увійшло більше 10 різних за жанрами та тематикою виступів.

Концерт розпочався піснею «Україно» (сл. і муз. З.Красуляк) у виконанні дуету Софії Цьось (3 клас) і Олександри Мелюх (5 клас).  Яскраво прозвучали номери «Проліски» (сл. І муз. Н.Май)  і «Бабусина вишиванка» ( сл. А.Бінцаровської, муз. С.Родько)  у виконанні учнів 5—8 класів.

Дуже тепло глядачі приймали виступи таких виконавців як Софія Цьось (« Райдуга» сл. І муз. З.Красуляк), Соломія Цьось, Павло Цьось, Сергій та Олександр Киричуки («Встає в синім небі зоря»).

Оваціями привітали також виступ  баби Параски та Палажки (Ольга Вовк та Анастасія Хаїнська), який змусив сміятись від душі весь зал.

Свої перші кроки на великій сцені зробила учениця 1-го класу – Софія Носко, яка читала вірш Юлії Хандожинської «Українкою я народилась».

Анастасія Король відзначилась  оригінальним декламуванням твору «Казка про Оха Чудотвора». Також майстерно був виконаний твір О. Ткача (муз. Н. Яремчука) учнями 8 класу Павлом Цьосьом та Юлією Панчук.

Завершенням концерту стала пісня «Вперед, українці, вперед!» у виконанні соліста Владислава Скрипника, учня  6 класу.

Присутні на заході батьки й друзі підтримували учасників гучними оплесками. Глядачі подякували учасникам творчого звіту за подароване свято схвальними відгуками, бажаючи нових творчих досягнень і натхнення.

Висловлюємо подяку талановитим учасникам художньої самодіяльності та їх керівникам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь