Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Як у громаді День 8 березня відзначали

Дата: 10.03.2020 14:02
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

Свято 8 березня одне із найбільш очікуваних та чарівних весняних свят. Воно цілком і повністю присвячене найпрекраснішій половині людства. Привітання до 8 березня – чудовий спосіб висловити свою повагу та любов.

З цієї нагоди учні першого класу Вишнівського НВК потішили своїх рідних матусь вітальною листівкою, зроблену власноруч. Діти створили красиві витвори ручної роботи, які випромінювали любов та щирість дитини до матері. А старшокласники провели свято у стилі ретро. Своїми запальними танцями, піснями, вони вітали мам, бабусь, сестричок, учителів. Від усієї душі бажали любові, добра, успіхів.

Вихованці початкової ланки Штунської школи разом з класними керівниками також вітали з весняним святом своїх найрідніших  жінок. У школі відчувалася радісна й весняна атмосфера. А результатом свята стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки, слова вдячності батьків за організацію та проведення урочистостей. В свою чергу й учні Римачівського навчально-виховного комплексу  привітали жінок зі святом весни, підготувавши концертну програму та чудові подарунки.

У Висоцькій публічно - шкільній бібліотеці відбулась година поезії «Берегині рідного краю», присвячена Міжнародному жіночому дню. А в клубі села Мосир організували цікаві конкурси та розваги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь