Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Як у громаді День 8 березня відзначали

Дата: 10.03.2020 14:02
Кількість переглядів: 665

Фото без опису

Свято 8 березня одне із найбільш очікуваних та чарівних весняних свят. Воно цілком і повністю присвячене найпрекраснішій половині людства. Привітання до 8 березня – чудовий спосіб висловити свою повагу та любов.

З цієї нагоди учні першого класу Вишнівського НВК потішили своїх рідних матусь вітальною листівкою, зроблену власноруч. Діти створили красиві витвори ручної роботи, які випромінювали любов та щирість дитини до матері. А старшокласники провели свято у стилі ретро. Своїми запальними танцями, піснями, вони вітали мам, бабусь, сестричок, учителів. Від усієї душі бажали любові, добра, успіхів.

Вихованці початкової ланки Штунської школи разом з класними керівниками також вітали з весняним святом своїх найрідніших  жінок. У школі відчувалася радісна й весняна атмосфера. А результатом свята стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки, слова вдячності батьків за організацію та проведення урочистостей. В свою чергу й учні Римачівського навчально-виховного комплексу  привітали жінок зі святом весни, підготувавши концертну програму та чудові подарунки.

У Висоцькій публічно - шкільній бібліотеці відбулась година поезії «Берегині рідного краю», присвячена Міжнародному жіночому дню. А в клубі села Мосир організували цікаві конкурси та розваги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь